Resultaten voor website testen

website testen
 
Gratis webtools Webtools om een website mee te testen WebSonic.
Gratis webtools Website testen. Met deze webtools kun je diverse eigenschappen van je website laten testen en bekijken. Van het valideren van HTML en CSS tot het testen van snelheid. Een handige tool is Mouseflow om te bekijken hoe een bezoeker van je website zich gedraagt.
10 handige tips voor het testen van je website Accent Interactive internetbureau webdesign magento webshop online marketing.
Een website biedt tegenwoordig zoveel functionaliteit, dat het goed testen hiervan erg belangrijk is. Met deze korte tips zie je niets over het hoofd en komt dit het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van jouw site ten goede. Tip 1: benoem een coördinator.
Geld verdienen met websites testen Pc en Internet: Diversen.
Ook niet onbelangrijk is dat je Engels moet kunnen spreken, aangezien je meestal in het Engels moet vertellen wat je van de website vindt. Waar kun je geld verdienen met websites testen? Er zijn verschillende sites waarbij je websites kan testen.
User testing: wat, waarom en hoe? Alles over user testen op websites.
Bij een remote user test zitten testpersoon en moderator niet op dezelfde plek maar kijken ze wel naar dezelfde website. Via screen sharing software is dat vandaag technisch erg makkelijk geworden. Als de gebruiker een webcam heeft, kan je zelfs zijn gezicht zien. Dat maakt het een goed alternatief voor de klassieke moderated user test. Wij gebruiken GoToMeeting voor remote moderated user testing. Als moderator zie je zowel het scherm van de gebruiker als zijn gezicht. Deze willekeurige testpersoon is alvast niet blij met de nieuwe homepage van KBC. Wij gebruiken dit vaak voor internationale gebruikerstesten of als aanvullende methode, bijvoorbeeld bij een iteratie in het proces of als we heel specifieke zaken willen testen die per persoon niet veel tijd in beslag nemen.
webvink Onze gebruikers testen uw website.
Zo werkt het. Word een tester. Binnen een dag uw website getest. volledige usability test voor 140., Ontvang video's' van vijf testers die uw opdrachten uitvoeren. Bekijk demo video. Testers denken hardop terwijl het scherm wordt opgenomen met onze software.
Website Speed Test Uptrends.com.
Inloggen Gratis Testen. Gratis Website Speed Test. Website Speed Test Uptime Check Traceroute DNS Rapportage Wat is mijn IP. Over onze Website Speed Test. Gebruik de gratis website speed test om te zien hoe snel uw website laadt en om de performance van uw website te verbeteren.
15 tools om je website te testen Pronamic.
Een simpele maar erg handige service die een rapport genereert over de perfomance van je website. Pronamic probeert haar sites altijd volgens de geldende normen te ontwikkelen en producten van hoge kwaliteit te leveren. Mocht u uw website testen en vallen de resultaten tegen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.
Nibbler: Gratis zelf je website testen Frankwatching Reports.
1300: Gebruik relevantie, intuïtie emotie voor goede storytelling. Nibbler: Gratis zelf je website testen. Deel via WhatsApp Desktop. Redactie Gespot van. 0 9 augustus 2012 om 1000: 2 minuten lezen. Nibbler is een tool die gratis en eenvoudig websites test.
Laadtijd website testen: hoe snel laadt jouw site? Webanalisten.nl.
Je bent binnen Google dus altijd slecht af met een trage site. En dat is niet onlogisch, een snellere site zorgt voor een betere klantbeleving. Hoe kan ik mijn website snelheid testen? Je kunt de snelheid van je site op verschillende manieren testen.
Hoe kan ik mijn website testen in de browser Copernica E-mail Marketing Software.
Meer info en aanmelden. Hoe kan ik mijn website testen in de browser. Om de werking van formulieren en enquetes goed te kunnen testen, dien je deze eerst te publiceren op een webpagina. Sommige formulieren functioneren alleen als deze worden ingevuld door een ingelogde gebruiker.
Beveiliging website testen.
Op de website Internet.nl kun je controleren of je website en e-mailadres voldoen aan de laatste internetstandaarden. Hoewel deze controle géén beveiligingstest is, levert het wel informatie op die je met je systeemneheerder en/of de expert die de cybersecurity van je bedrijf gaat testen, kunt bespreken.
Website testen op toegankelijkheid Microsoft Toegankelijk.
Website testen op toegankelijkheid. Testen op functionaliteit en vormgeving is een standaard onderdeel van elk gezond ontwikkelproces. Testen op toegankelijkheid kan hier eenvoudig aan toegevoegd worden. Op deze pagina.: Inspectie laten uitvoeren. Tussentijdse controles op toegankelijkheid kunnen al in een vroeg stadium uitgevoerd worden.

Contacteer ons