Resultaten voor website verbeteren

website verbeteren
 
46 tips om je website te verbeteren Mixcom.
Het verbeteren van je website voor de zoekmachines. En eigenlijk is het enige wat de zoekmachines willen een goede website aanbieden aan de mensen die een zoekopdracht doen. Je kunt zoekmachine optimalisatie doen op twee gebieden: technisch, of in de teksten zelf.
55 SEO-tips om je website te verbeteren infographic Frankwatching.
Door zoekmachine-optimalisatie toe te passen verbeter je je website om meer relevante bezoekers te trekken via organische zoekresultaten in zoekmachines. Er zijn verschillende manieren om je website te verbeteren. Milkwhale verzamelde in de onderstaande infographic tips en tricks waarmee je aan de slag kan om jouw website onder handen te nemen.
Website snelheid verbeteren Tips voor een snelle site InterPedia.
Als laatste kun je de laadtijd van je site verbeteren door de reactietijd van de website hosting te optimaliseren. Deze tijd is afhankelijk van verschillende factoren: de kwaliteit van de hosting, het CMS en het aantal verwijzingen. Er zijn verschillende maatregelen te bedenken voor het terugbrengen van de reactietijd van de server.
100 usabilitytips om je website te verbeteren Marketingfacts.
100 usabilitytips om je website te verbeteren. Robert-Jan van Diepen, DiepbiZniZ Consulting. @rjmvandiepen 3 december 2012. Sommigen van jullie zullen weten dat ik op Twitter usabilitytips deel. Deze tips komen voort uit de onderzoeken die ik uitvoer, en wat ik tegenkom op internet van gerenommeerde partijen/instituten.
121 tips om je website te verbeteren.
Wanneer een bezoeker jouw site wil verlaten, dan kan er een zogenoemde exit enquĂȘte getoond worden. Vraag aan de bezoeker waarom hij jouw website wil verlaten. De antwoorden kunnen gebruikt worden om de site te verbeteren. Misschien werkt de site niet goed op het apparaat dat de klant gebruikt?
8 manieren om snel en effectief je website te verbeteren.
/ By Rutger Steenbergen. Bezoekers op je website is 1 ding, maar wat doen ze als ze er eenmaal zijn? Aan kijken, kijken, niet kopen heb je niets en daarom kun je aan de hand van de volgende 8 manieren jouw website verbeteren.
Houd bezoekers bij je: 11 tips om je website te verbeteren infographic Frankwatching.
Infographic, How to. Houd bezoekers bij je: 11 tips om je website te verbeteren infographic. Deel via WhatsApp Desktop. Bianca van de Ketterij van iBianca. 0 26 juli 2013 om 1100: 3 minuten lezen. Online aanwezigheid is een belangrijk aspect.
Website verbeteren in 10 stappen gratis ebook.
Return to Content. Website verbeteren in 10 stappen. Je website verbeteren zonder technische kennis. Heb je het idee dat je website verbeterd kan worden? Download dan mijn 10 gratis tips pdf-document en je weet direct waar je de winst kunt halen.
5 tips om je website te verbeteren met Google Analytics RED Online Marketing.
Begin dan met het toevoegen van Google Analytics. Uit Google Analytics kun je verschillende inzichten halen om jouw website te verbeteren. In dit artikel ontdek je 5 tips om je website te verbeteren met Google Analytics. Meer uit je website halen?
Hoe je slim jouw website moet verbeteren: focus niet op losse tips.
Hoe je slim jouw website moet verbeteren: focus niet op losse tips. De meeste mensen pakken het verbeteren van hun website verkeerd aan. En ik was er een van. We verbeteren onze website onregelmatig en als we het doen, hebben we oogkleppen op.

Contacteer ons